YRITTÄJÄ

Moi

Olen Virpi Partanen, Onnikoira Oy:n yrittäjä.

Rupesin toteuttamaan unelmaani työskennellä koirien parissa ja valmistuin tammikuussa 2016 koiralähtöiseksi koulutusohjaajaksi Rakkaat Haukut -koiraopistosta. Jatkoin opiskelua ja elokuussa 2018 valmistuin koiralähtöiseksi ongelmakoirakouluttajaksi ja käyttäytymisneuvojaksi. Koulutuksien tiedot näet näistä linkeistä 

http://www.rakkaathaukut.fi/fi/kurssit-ja-luennot/koira-alasta-ammatti/1...

http://www.rakkaathaukut.fi/fi/kurssit-ja-luennot/koira-alasta-ammatti/1...

Olen käynyt myös koirien ensiapukurssin, sekä ReiKI I ja ReiKi II -koulutukset. Valmistuin tammikuussa 2020 eläinkommunikoinnin mestariksi.

Perheessämme on tällä hetkellä kaksi koiraa. Coton de Tulear Tessu ja Walesinspringerspanieli Manu (Boomin Jolly Jumper). Tessu on oman arvonsa tunteva seurakoira ja Manu on erikoistunut lintujen metsästykseen. Manu on myös mukana kaikissa arjen askareissa, olipa homma mikä hyvänsä. 

Minulle on tärkeää, että koirat voivat hyvin. Niin henkisesti kuin fyysisestikin. 

Olen koko ikäni (yli 40v) elänyt koirien kanssa. Lapsuuden kodissani on ollut aina metsästyskoiria, joiden kanssa isäni on käynyt metsällä. Äitiäni taas kiinnostaa enemmän pienet seurakoirat, joita onkin ollut monen rotuisia. 

Näin aikuisiällä haluni työskennellä koirien parissa on vahvistunut koko ajan ja vähitellen aloin toteuttaa unelmaani opiskelemalla koira-alaa. Täyspäiväisenä yrittäjänä aloitin lokakuussa 2016. Työssäni panostan eniten koirien hyvinvointiin ja koiraperheiden arkielämän sujumiseen. Kilpaileminen jossain koiralajeissa tai näyttelyissä ei ole se minun juttuni. Virikkeistäminen, eli koiran lajiominainen tekeminen on lähinnä sydäntäni. Olen kirjoittanut siitä digikirjan "Koiran virikkeistäminen". Kirja on siis saatavana vain sähköisenä versiona ja linkki kirjaan löytyy etusivulta.

Tehdään teidänkin koira-arjesta sujuvaa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Rakkaudesta koiriin

Onnikoira toimii parhaan ystäväsi parhaaksi.