ReiKi -energiahoito

ReiKi on japanilainen luontaishoitomenetelmä, jonka kehitti Mikao Usui 1920-luvun alussa. ReiKi on meditatiivinen rentoutushoito, jossa välitetään (kanavoidaan) hoidettavaan universaalia energiaa. ReiKi antaa hoidettavalle juuri sen, mitä tämä tarvitsee. Hoito soveltuu kaikille. ReiKi ei ole luonteeltaan uskonnollista tai asenteellista. ReiKiä käytetään ihmisille ja eläimille tukihoitona moniin sairauksiin, leikkausten jälkitiloihin, stressiin, unihäiriöihin, lohduttamiseen, sekä yleisen hyvinvoinnin edistämiseen. Hoito on kivuton ja syvästi rentouttava.

Hoidon alussa hoidettava makaa hoitopöydällä selällään ja lopussa vatsallaan (tai tarvittaessa koko hoidon kyljellään). Jos hoidettava ei pysty olemaan makuuasennossa, niin hoidon voi tehdä myös hoidettavan istuessa. Hoitoon kannattaa pukeutua väljiin ja mukavan tuntuisiin vaatteisiin. Hoitaja pitää käsiään hoidettavan kehon päällä eri hoitokohdissa ja välittää hoidettavan kehoon energiaa. Hoidon aikana kuunnellaan rauhoittavaa musiikkia ja luonnon ääniä.

ReiKi -hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jonka vuoksi hoidon jälkeen tulisi juoda vuorokauden ajan runsaasti vettä, jotta kuona-aineet poistuisivat paremmin. Saunomista, kovaa fyysistä rasitusta ja alkoholin nauttimista tulisi välttää vuorokauden ajan hoidon jälkeen. Mitä säännöllisemmin hoidossa käydään, sitä syvemmälle ja voimakkaammin hoito vaikuttaa. Hoitovaihtoehtoina on tunnin kestävä perushoito tai pidempi 1,5 tuntia kestävä hoito, jossa käytän apuna eteerisiä öljyjä. 

Hinnat:

ReiKi -energiahoito 1h 45€

ReiKi -energiahoito + eteeriset öljyt 1,5h 59€

Energiahoito eläimille 45€ / h. Hoitoaika määräytyy eläimen jaksamisen mukaan.

Hoidot teen osoitteessa Päivänkämmen 11, Ylämylly.

Voit varata hoitoaikasi puhelimitse numerosta 050 3264770 tai sähköpostitse info@onnikoira.fi tai nettisivujeni kautta ”jätä viesti” -osuudesta.

Rakkaudesta koiriin

Onnikoira toimii parhaan ystäväsi parhaaksi.