Onnikoira - Koiran koulutusta Joensuussa

Tarjoamme koiralähtöistä koulutusta aina lähtötason ja koulutustarpeet huomioiden. Koulutus tapahtuu positiivisesti vahvistamalla, emmekä käytä minkäänlaisia pakotteita tai rangaistuksia. Oli kyseessä sitten arkitottelevaisuus, aktivointi ja virikkeistäminen, rallytoko, jäljestäminen tai vaikkapa pentukurssi niin meiltä löydät varmasti juuri sinun koirallesi sopivimman vaihtoehdon. Pääperiaatteenamme on toimia aina koiralähtöisesti ja nähdä koulutus sekä sen tuomat edut laajempana kokonaisuutena niin koiran kuin omistajankin arjessa.

ryhmäkoulutus

Ryhmäkoulutus

Tarjoamme erilaisia ryhmäkoulutuksia kuten esimerkiksi pentu-, kantarelli- ja jäljestämiskursseja. Jokaisella kurssilla etenemme koiran omassa tahdissa. Ryhmäkoulutuksen järjestetään yhdessä Rakkaat Haukut -yrityksen kanssa. Huom! ethän tuo kipeää tai juoksuista koiraa kurssille.

Koulutuksiin

Yksityisopetus

Yksilökoulutus

Järjestämme yksilökoulutusta koiran lähtötason ja koulutustarpeiden mukaisesti. Oli kyseessä sitten pentu tai aikuinen koira, suunnittelemme koiran tarpeita vastaavan koulutuspaketin.

Puhelin:  050 3264770
Sähköposti: info@onnikoira.fi

Ongelmakoira

Koiraongelmat

Meiltä saat neuvontaa ja korkeatasoista koulutusapua erilaisiin ongelmiin. Kotikäynnit kuuluvat aina koiraongelmia koskevaan koulutusapuun.

Puhelin:  050 3264770
Sähköposti: info@onnikoira.fi

Happy Dog -tuotteet

Happy Dog -tuotteet

Onnikoiran kautta saat myös laadukkaat ja turvalliset Happy Dog -tuotteet koirallesi. Valikoimastamme löydät oikein istuvat valjaat, joustavat talutinpalat, lukottomat pannat ja kestävät hihnat.

Kaikki Happy Dog -tuotteet ovat koiran hyvinvointia ajatellen suunniteltuja, eivätkä ne hierrä, purista tai aiheuta vedostakaan seuraavaa turhaa paineen tunnetta tai vaurioita koiralle. 

Lue lisää

Rakkaudesta koiriin

Onnikoira toimii parhaan ystäväsi parhaaksi.

Jätä viesti